ervaring en opleiding

Marc en Chantal zijn reeds meer dan 25 jaar werkzaam in de medische sector met dezelfde interesses en hebben met succes de opleiding hypnotherapie en acupunctuur volbracht. Ze hebben ook verschillende vervolmakingsopleidingen achter de rug. Maak kennis met Welzijnspunt in Lede en ontdek de mogelijkheden die acupunctuur en hypnotherapie voor u hebben.

Welzijnspunt

Chantal & Marc

 • Chantal
  ChantalHypnotherapeute

  Ik ben in 1987 afgestudeerd als verpleegkundige en werkte sindsdien in de sector. Tijdens mijn carrière kwam ik meermaals in contact met hypnose en raakte geboeid door het onderwerp. Ik volgde dan de opleiding hypnotherapie in de VHYP. Ik volgde nadien verschillende vervolmakingsmodules in hypnotherapie, chronische pijnen en rookstop.

  Onlangs rondde ik daarnaast de opleiding tot energetische therapeut af in Parijs.

  ***

  Chantal is gastdocent in de opleiding Verpleegkunde van hogeschool Odisee.
  Ze is lid van de Vlaamse Wetenschappelijke Hypnose Vereniging (VHYP).

 • Marc
  MarcAcupuncturist

  Ik heb al verschillende jaren ervaring in de ziekenhuiswereld. Vanuit die ervaring wil ik de patiënt vanuit een andere invalshoek gaan benaderen, dit zowel lichamelijk als geestelijk. Ik studeerde acupunctuur in het OTCG en hypnotherapie in de VHYP.

  Enkele jaren geleden besloot ik me te verdiepen in acupunctuur. Ik volgde een opleiding in acupunctuur  (oor-, cosmetische acupunctuur in het OTCG, elektro acupunctuur in het ICZO) en hypnotherapie (chronische pijnbestrijding en  stoppen met roken in Rennes-Emergences).

  Ik volgde samen met Chantal de opleiding tot energetische therapeut in Parijs.

  ***

  Marc is lid van de Belgian Acupunctors Federation (BAF) en de Vlaamse Wetenschappelijke Hypnose Vereniging (VHYP). Daarnaast ben ik gastdocent in de hypnotherapie in hogeschool Odisee in Sint Niklaas.

Contacteer ons

Heb je vragen over acupunctuur of hypnotherapie of wens je een afspraak? Stuur ons dan een berichtje. We antwoorden u snel terug. Chantal & Marc.

Not readable? Change text. captcha txt