Cosmetische acupunctuur

Home / Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur bij Welzijnspunt in Lede (Aalst) maakt deel uit van het aanbod in acupunctuur. In tegenstelling tot een facelift of botox, zal je huid er niet ineens strak en vlak uitzien. Cosmetische acupunctuur is een natuurlijk verjongingsproces en maakt geen gebruik van chemische producten. De mensen uit je omgeving zullen steeds vaker zeggen dat je er stralend uitziet.

Cosmetische acupunctuur stimuleert de spieren en de aanmaak van collageen. Hierdoor verstevigt de huid, wordt die opnieuw soepel en vervagen rimpels. Via minuscule stroompjes op de acupunctuurnaalden stimuleren we de huid.

Cosmetische acupunctuur is ideaal als u wilt verjongen op een niet-chemische of operatieve manier.

Toch na enkele behandelingen zal men al een verschil merken.

Diepe groeven vervagen, kraaienpootjes verminderen en de huid wordt weer strakker en minder dof.

Verschillende ziekenfondsen betalen consultaties voor acupunctuur terug. Hier vind je een overzicht

Zie er opnieuw jonger uit

Effecten van cosmetische acupunctuur

 • minder kraaiepootjes en rimpels
 • verbetering van de spierspanning van de huid
 • lifting ter hoogte van de onderkin, wangen en neusgroeve
 • bevordering van de bloedcirculatie
 • huid straalt
 • verbetering van opgezwollen oogleden
 • verhoging van de collageenproductie
 • vervaging van littekens
 • verbetering van het algemeen welzijn
 • vermindering van stress
 • geen chirurgie en narcose

Cosmetische acupunctuur is nieuwe trend

Steeds meer Amerikanen kiezen ervoor om niet via botox, maar via acupunctuur de rimpels in hun gezicht te verminderen, zo meldt persbureau Reuters.

Cosmetische acupunctuur werkt als een natuurlijke facelift. Een behandeling van een uur stimuleert de productie van collageen, remt het verouderingsproces en brengt de bloedcirculatie weer op gang, waardoor de huid gaat stralen.

Hoe werkt het?

Een cosmetisch acupuncturist stimuleert de meridianen die in het gelaat beginnen of eindigen, balanceert de volledige lichaamsenergie en behandelt de oorzakelijke factoren, die aan de basis liggen van de beginnende veroudering van het gelaat.
Hiervoor worden enkele zeer dunne naaldjes in bepaalde delen van het gelaat en op andere punten van het lichaam ingebracht. Deze naalden bevorderen de vrije stroming van energie en bloed, wat een betere voeding, bevochtiging en versterking van de huid in het gelaat tot gevolg heeft.

Cosmetische acupunctuur in Welzijnspunt

Wat kan u verwachten tijdens een cosmetische acupunctuursessie?

 • een grondige gezichtreiniging.
 • cosmetische acupunctuur in en om het gezicht.
 • lichaamsacupunctuur om de energie beter te verdelen tussen hoofd en lichaam en om bepaalde functies van het lichaam te verbeteren, zoals b.v. de doorbloeding, conditie van huidweefsel, aanmaak van collageen of het vasthouden van vocht.
 • gezichtsmassage
 • werkt ontspannend, verbetert de doorbloeding en de elasticiteit, het geeft een mooiere teint en gladdere huid, het vermindert rimpels, het vermindert donkere kringen en wallen, het draineert de lymfe.
 • verzorging van de huid met het 100 % natuurlijke producten.

Op de FAQ-pagina beantwoorden we de meest voorkomende vragen.

Neem contact op voor een afspraak voor uw cosmetische acupunctuur in Lede (Aalst).

Voordeel van combinatie acupunctuur en hypnotherapie

Een combinatie van beide technieken zet aan tot een versterking van zowel de hypnosesessie als de acupunctuurbehandeling.

Deze zal bijbrengen tot een efficiëntere, doeltreffende en snellere herstelproces. Hypnotherapie en acupunctuur versterken elkaar. De trance onder hypnopunctuur kan een extra verdieping krijgen door de synergie tussen de acupunctuurnaalden, de hypnotische suggesties en verdiepingstechnieken.

De combinatie zorgt vooral voor een verhoogde werking bij: zelfvertrouwen & succes, gewichtsbeheersing, beter slapen, stoppen met roken, verhelpen van depressie, alcoholverslaving, bevrijden van angsten en fobieën (faalangst, examenangst, paniekaanvallen, plankenkoorts, vliegangst), beter ontspannen, sportprestaties verbeteren, genezen, stress management, verwerken van gevoelens

Contacteer ons

Heb je vragen over acupunctuur of hypnotherapie of wens je een afspraak? Stuur ons dan een berichtje. We antwoorden u snel terug. Chantal & Marc.

Not readable? Change text. captcha txt